OnBike yritysinfo

OnBike  – Emme polje paikallamme!

Aloitimme reilut seitsemän vuotta sitten aktiivilomien järjestämisen. Vaikka matkustajamäärät ovat joka vuosi kasvaneet emme halua jäädä makailemaan tyytyväisenä laakereilla. Haluamme mennä eteenpäin, ajatella tulevaisuutta.

Laajennamme aktiivilomien valikoimaamme golfin ja purjehduksen lisäksi aivan uudella lajilla: OnBike-pyöräilymatkoilla. Olemme suomalainen, kokenut ja vastuullinen markanjärjestäjä, joka on asettanut vaadittavat takuut Kuluttajavirastoon. Matkusta turvallisesti ja helposti kanssamme.

OnBike-pyöräilymatkoilla kaikki on järjestetty valmiiksi. Lennot ja kuljetukset tasokkaaseen hotelliisi, jossa asut koko lomasi ajan. Joka päivän ohjelmana on yhteinen pyöräretki, jonka pituus on noin 30-80 km maastosta riippuen ja matkavauhti maltillinen – olemmehan lomalla.

Kaikilla matkoilla on mukana suomalainen, kokenut matkanjohtaja. He ovat olleet mukana suunnittelemassa matkaohjelmaa ja reittejä. Vetäjät ovat myös ryhmän mukana satulassa kaikilla matkoilla ja pyöräretkillä.

Pyöräily jättää matkakohteessa pienimmän mahdollisimman hiilijalanjäljen ja antaa myös mahdollisuuden kokea maailma aitona, maanläheisesti. Nostaa kuntoa, poistaa stressiä ja vähentää päästöjä. Pyörällä myös pääset paikkoihin, joihin turistibusseilla ei ole asiaa.

OnBikella on erinomaiset yhteistyösuhteet sekä lentoyhtiöiden että pyörävuokraamojen ja hotellien kanssa. Teemme kiinteää yhteistyötä mm. Finnairin, Norwegianin, Tapin, Turkish Airlinesin ja Lufthansan kanssa, joten saamme järjestettyä lennot mahdollisimman lähelle lomakohdettasi. Sinä voit keskittyä huolettomana lomailuun!

OnBiken rima on asetettu valmiiksi korkealle. Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan OnGolfin yli 99 % pelimatkalla olleista olivat valmiita suosittelemaan matkaa kavereilleen. Sama on tavoitteemme pyöräilymatkoilla:  Kaikki pelaa ja sinä voit huolettomin mielin keskittyä lempiharrastukseesi.

Ota yhteyttä. Kaikki onnistuu.

Travelon Matkat

OnBike | OnGolf | OnSail

Turveradantie 17
02180 Espoo
p. 0300 870 520

OnBike-matkoilla vastuullisena matkanjärjestäjänä on TravelOn Matkat Oy.

Noudatamme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä Yleisiä matkapakettiehtoja. Tutustu myös OnBiken erityisehtoihin matkaa varatessasi.

Aina apunasi – kotimaassa ja pyörän satulassa

OnBike-tiimimme varmistaa, että sinä voit keskittyä täysillä lomailuun. Olemme apunasi aina matkan varauksesta kotimatkaan.

Tutustu OnBike pyöräilymatkoihinHyvä tietää OnBike matkoista

Tutustu golfmatkatarjontaamme täällä.

Siirry OnGolfin sivuille

Tutustu purjehdusmatkoihimme täällä.

Siirry OnSailin sivuille