Mallorca 21.3.2020 | 1 viikko

Pollenca / Port Blue Club Resort

Vuorten kainalossa Pollencassa

Mallorca hemmottelee pyöräilyharrastajaa monipuolisilla mahdollisuuksillaan. Saaren itäpuoli on mainio vaihtoehto lännen kaupunkikeskustojen tuntumassa majoittumiseen.

Pollencassa pääset lähelle maineikkaita nousuja, joita Tour de Francen, Giro d’Italian ja Vuelta Espanjan ammattipyöräilijät käyttävät harjoitusmaastoinaan. Sa Calobran nousu on nimensä veroinen – pitkä käärme, joka mittaa pyöräilylle sielunsa menettäneen sitoutuneisuuden lajiin.

”Formentorin majakalle johtava tie on saaren kauneimpia.”

Vastakohtana itsensä haastamiselle Pollencasta avautuvat reitit saaren eteläpuolelle. Pyörälenkkien ehdottomia kahvittelupaikkoja ovat Muron ja Petran kahvilat. Reitit on helppo suunnata myös rannikkoa myöten, jolloin toinen toistaan viehättävämmät satama-alueet tarjoavat sykähdyttävän miljöön kahvipausseille. Päivämatkat Pollencasta ovat 50 – 100+ kilometriä.

Tällä matkalla majoitutaan PortBlue Club Pollencia resortissa, jonka sijainti pyöräilylomaa ajatellen on erinomainen. Tunnelmallinen puutarha ja näkymät Puerto Pollencan lahdelle takaavat rentoutumisen pyöräilypäivän jälkeen. Matkan hintaan sisältyy puolihoito eli aamiaiset ja illalliset hotellin Välimerellisen ruokaan keskittyneessä Denario ravintolassa.

OnBike Pyörämatka Mallorcalle

21.3.-28.3.2020
Port Blue Club resort, puolihoito, vuokrapyörä
Hinta 1290 €/viikko
Yhdenhengen huone +150 €/viikko

OnBike-ohjaaja suunnittelee päivämatkat aina ryhmän taitojen ja innostuksen mukaan. Tämä matka on suunnattu kokemustasoltaan Harrastepyöräilijöille. Pyöräilet viikoittain ja jaksat istua pyörän päällä pidempiäkin matkoja. Nousut ja epätasainen maasto tuovat sinulle mukavaa vaihtelua pyöräretkiin. Jos matkan varrelle osuu kiinnostavaa nähtävää tai koettavaa, ei pieni pysähdys haittaa. Pyöräily tahti pidetään reippaana ja taukoja pidetään matkan aikana sopivin välein. Hyvä pohjakunto on tarpeen, mutta vauhtia merkittävämpää on elämys ja ilo kauniista maisemista ja omien kykyjen ja voimavarojen tunnistamisessa.

Pst.. Jos haluat vain nautiskella maisemista, hengittää puhdasta Välimerellistä ilmaa ja pyörä on sinulle tapa kokea saari ja sen kulttuuri autiopaikalta, niin vilkaise myös huhtikuun pyörämatkamme Palmaan..

Varaa matka

PortBlue Club Pollentia ****

Lisätietoja: PortBlue Club Pollentia hotelli sijaitsee idyllisissä maisemissa Pollecian lahden eteläpuolella. Keidasmaisella puutarha-alueella on paljon kasvillisuutta ja isot allasalueet. Hotellin kolmannessa kerroksessa on lisäksi Spa-alue, josta on upeat näköalat Pollencian lahdelle. Hotellista löytyy aktiivilomailijoille paljon vaihtoehtoja ja kolmen uima-altaan lisäksi vieraiden käytössä on esimerkiksi tenniskenttä ja vesiurheilukeskus. Huoneet on sisustettu kotoisilla pehmeillä sävyillä ja tilaa löytyy myös pyörän säilyttämiseen huoneessa.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

 • Paikallinen luokitus ****
 • Huoneita 532
 • Hissi kyllä
 • Lentokentälle 65 km
 • Ravintola 3
 • Baari 2
 • Pesulapalvelu kyllä
 • Talletus on, ei vakuutettu
 • Ilmastointi on

Kohdeinfo

Matkalippu

Mallorcalle lennetään Norwegianin reittilennolla. Lähtöselvitys lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitaan varaustunnus, joka lähetetään kaikille matkalaisille matkadokumentin yhteydessä viikko ennen lähtöä.

Matkavakuutus

Varmistathan että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta.  Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Euro. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Pyörä

Matkasi hintaan sisältyy vuokrapyörä 6 päiväksi. Varausta tehdessä ilmoitathan pituutesi ja jalan sisämitan, jotta osaamme varata sinulle sopivankokoisen pyörän.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus ja pyörävetäjän tapaaminen

Pyörävetäjäsi tapaat kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen. Hän on sinua vastassa OnBike-kyltin kanssa. Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lento on Palmaan, josta on noin 45 minuutin bussikuljetus hotelliin.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Pyörävaihtoehdot

Alumiinirunkoinen maantiepyörä suoralla ohjaustangolla

Tämä pyörä kuuluu matkan hintaan.

 

Ominaisuudet:

Carbon fork
Shimano Ultegra 2-speed, 50-34
Cassette: 11-32, 11-speed
Frame sizes: 49-62

Hiilikuiturunkoinen maantiepyörä

Tämä pyörä erikseen tilattavissa varauksen yhteydessä.

 

Ominaisuudet:

Shimano Ultegra 2-speed: 50-34
Cassette: 11-32 11-speed
Frame size: 46-62

Hiilikuiturunkoinen maantiepyörä sähkövaihteilla

Tämä pyörä erikseen tilattavissa varauksen yhteydessä.

 

Ominaisuudet:

electronic gear-shifting / disc breaks
Shimano Ultegra Di2 2-speed: 50-34
Cassette:: 11-32 11-speed
Frame size: 49-62

Viikko-ohjelma

Tulossa..

Kuvagalleria

Videoita

Mallorca | Pollenca 21.3.-28.3. 1290 €

Varaa matka

OnBike matkan hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat reittilennot Palmaan
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus hotelli Port Blue Club Resort-hotellissa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • vuokrapyörä 6 päiväksi
 • viikko-ohjelma
 • Suomalaisen OnBike -pyörävetäjän palvelut

Valittavana myös:

 • Yhdenhengen huone +150 €/viikko
 • Maantiepyörä hiilikuiturungolla +50 €/viikko
 • Maantiepyörä hiilikuiturungolla ja sähkövaihteilla +120 €/viikko

Lentoaikataulu:

D8524 Helsinki 15:10 > Palma 18:10
D8525 Palma 18:55 > Helsinki 23:55

OnBike-vetäjä:

Anne Karppinen

OnBike Vetäjä

Olen tamperelainen maantiepyöräilyn aktiiviharrastaja. Kisakokemusta olen kartuttanut CCH Racing Women -tiimissä. Alkuun polkaisin Pyöräilyseura Kaupin Kanuunoissa ja kesällä 2019 olin mukana kautta aikainen ensimmäisessä suomalaisessa 30 naisen amatöörimaantiepyöräilyjoukkueessa, joka ajoi Vätternrundanin 300-kilometrisen koetoksen alle 9 tuntiin. Olen myös koulutettu pyöräilynohjaaja.

Aloitin pyöräilyn vuosituhannen taitteessa, tukevassa keski-iässä, kuivainnollisesti ilmaistuna tietysti. Harrastus muuttui muutamassa vuodessa sen verran vakavaksi, että vuonna 2016 ajoin ikäluokkani Suomen mestaruuden.

Mallorcan, Italian, Pyreneiden ja Itävallan maisemat ovat bensaa liekkeihin ja leikkikenttä miettiä lajin vaatimuksia. Matkoilta kerättyä kokemusta taas on hyvä miettiä pitkän pimeän talven aikana pimeässä spinning-salissa ohjatessa ja toivottavasti innostaessa muita.

Matka maantiepyöräilyn Mekkaan on ilman muuta kokemisen arvoinen, vaikka alla ei olisikaan tukevaa osaamista lajista. Mallorca ja Italia ovat maita, joissa lajin harrastus ja sen ympärille kasvanut kulttuuri ovat arkipäivää. Siksi matkalla on helppo innostua pyöräilystä!

Uskallathan mukaan! Maantiepyöräily ympäristössä, jossa se on osa kulttuuria, on palkitsevaa monella tavalla. Mukaan tarvitsen avoimen mielen, ajamisen iloa ja hyvän peruskunnon. Rohkaisen ja tuen sinua matkan ajan.