Espanja 2.5.2020 | 1 viikko

Costa Brava / TorreMirona Golf & Spa resort

 

Rikas kulttuuri ja upea luonto kutsuvat pyöräilijöitä!

Costa Bravan upea luonto ja rikas kulttuuri kutsuu pyöräilijöitä. Upeiden pyöräreittien lisäksi inspiroivat maisemat ja erinomainen ruokakulttuuri ovat erinomainen syy lähteä toukokuussa OnBiken pyörälomalle Costa Bravalle. Pyreneiden vuoriston ja Välimeren vehreissä maisemissa sijaitseva Torremironan tyylikäs resorthotelli on loistava tukikohta alkukesän pyöräreiteille.

OnBiken pyörämatkalla sinulla on käytössä maantiepyörä kuutena päivänä, ja sopivan pituiset ja kiinnostavat päivämatkat suunnitellaan ryhmän mukaan. Kokenut  OnBiken pyörävetäjä johdattaa sinut Costa Bravan parhaille näköalapaikoille. Retkien aikana pääset nauttimaan niin välimerellisistä maisemista kuin alueen kiehtovista pikkukylistä.

Pyöräreiteillä poljetaan läpi Costa Bravan luonnonkauniin ja moni-ilmeisen luonnon, joka on innoittanut myös suuria taitelijoita Dalin johdolla.”

 

Torremironan lomakeskus on yksi Costa Bravan salaisista helmistä, ja se on erityisesti espanjalaisten suosiossa. Tasokas ja monipuolinen neljän tähden hotelli on kuin tehty aktiivilomailijoille.Hotelli sijaitsee golfkentän vieressä ja alueen urheilukeskus on täynnä harrastusmahdollisuuksia. Pyöräilypäivän kruunaa tietenkin rentoutuminen spa-alueella ja uima-altailla.

 

Katalonia ja Costa Bravan rannikko on hieno yhdistelmä perinnettä ja modernia kulttuuria. Pyöräilymaisemiin ja tapas-pöytiin pääse vaivattomasti Barcelonan suoralla lennolla, joka kestää nelisen tuntia. Lentokentältä Gironan pohjoispuolella sijaitsevaan Torremironaan on matkaa puolisentoista tuntia.

Figueresin idyllinen kylä ja sen Dali-museo ovat luonnollisesti yhden päiväretken kohteena. Taiteen ja kulttuurin lisäksi alue on tunnettu erityisesti gastronomiastaan, joten matkan aikana pääsee varmasti nauttimaan alueen parhaista makukokemuksista ja viinikulttuurin antimista. Yhtenä päivänä pyöräilyn lomassa teemme pysähdyksen myös paikalliseen ravintolaan, jossa nautimme tapas-lounaan katalonialaishengessä.

OnBike Pyörämatka Torremironaan

2.5.-9.5.2020
TorreMirona Golf & Spa, puolihoito, maantiepyörä
Hinta 1590 €/viikko
Yhden hengen huone + 240€/viikko

Tämä matka on suunnattu kokemustasoltaan aktiivipyöräilijöille. Pääasiallinen kulkuvälineesi arjessa on pyörä tai vaihtoehtoisesti pyöräily on sinulle säännöllinen urheilumuoto. Päivämatkat ovat pitkiä tai maasto muuten haastavaa. Matkalle osallistuminen vaatii vahvaa pyöräilytaustaa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa.

Pst.. Jos haluat treenata jo silloin kun lumi on vielä maassa, vilkaise maaliskuun matkamme Pollenciaan.

Varaa matka

Torremirona Golf & Spa ****

Lisätietoja: TorreMirona Golf & Spa on todellinen sportti hotelli. Vaikka kyseessä on golf hotelli, toivottaa tämä kohde myös pyöräilijät tervetulleeksi. Hotellilla on golfin lisäksi monipuolinen tarjonta muita harrastusmahdollisuuksia. Hotellista löytyy myös oma kylpylä-alue uima-altaineen, jossa on mukava rentoutua pyöräily päivän päätteeksi.  Tämä neljän tähden hotelli on ollut etenkin Espanjalaisten suosiossa jo 90-luvulta saakka.

Perushintaan sisältyy:  Majoitus kahden hengen huoneessa, jossa on suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.

Lisämaksusta: 1) Huone yhdelle.

 • Paikallinen luokitus *****
 • Huoneita 184
 • Lentokentälle 10 km
 • Uimarannalle rannalla
 • Ravintola 3
 • Baari 2
 • Talletus on, ei vakuutettu
 • Ilmastointi on
 • ilmainen wifi

Kohdeinfo

Matkalippu

Barcelonaan lennetään Finnairin reittilennolla. Lähtöselvitys lennolle tehdään lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Lähtöselvitystä varten tarvitaan varaustunnus, joka lähetetään kaikille matkalaisille matkadokumentin yhteydessä viikko ennen lähtöä.

Matkavakuutus

Varmistathan että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. Matkavakuutuksella turvaat sen, että saat parhaan mahdollisen hoidon sairastuessasi ja turvaat matkatavarasi varkauden, rikkoutumisen tai katoamisen varalta.  Riittävä matkavakuutus sisältää myös peruutusturvan mikäli joudut peruuttamaan matkan ennen matkalle lähtöä.

Matkavaluutta

Euro. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellissa ja liikkeissä. Rahaa voi nostaa pankeista ja automaateista.

Pyörä

Matkasi hintaan sisältyy vuokrapyörä 6 päiväksi. Varausta tehdessä ilmoitathan pituutesi ja jalan sisämitan, jotta osaamme varata sinulle sopivankokoisen pyörän.

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee Espanjaan matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Myös lapsella tulee olla oma passi tai henkilökortti. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Espanjan suurlähetystöstä.

Lentokenttäkuljetus ja pyörävetäjän tapaaminen

Pyörävetäjäsi tapaat kohdemaan lentokentällä matkatavaroiden noudon jälkeen. Hän on sinua vastassa OnBike-kyltin kanssa. Matkasi hintaan kuuluu lentokenttäkuljetus. Lento on Barcelonaan, josta on noin kahden tunnin bussikuljetus hotelliin.

Terveys ja turvallisuus

Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla, pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Jätä arvokorut kotiin. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista www.thl.fi. Matkustusturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät ulkoasiainministeriön julkaisemilta sivuilta. Ulkoministeriö julkaisee matkakohteita koskevia matkustustiedotteita. Noudatamme Ulkoministeriön matkustussuosituksia. www.formin.fi

Pyörävaihtoehdot

Maantiepyörä

Pyörät ovat tällä matkalla hiilikuiturunkoisia maantiepyöriä, jotka asennetaan ajajan mittojen mukaan. Ajamme maanteillä. Pyörissä on lukkopolkimet, joten kokemusta maantiepyöräilystä tarvitaan. Pyörämerkit vaihtelevat; valikoimassa on mm. Scott ja Giant merkkisiä pyöriä. Kuva on siis suuntaa antava ja pyörä voi poiketa kohteessa olevasta pyörästä.

Viikko-ohjelma

Viikko-ohjelma tulossa…

Viikon ohjelma rakentuu aina ryhmän valmiuksien mukaan. Reitit ovat kauniita ja vaihtelevia. Peruskunnon on syytä olla hyvä. Lepopäivät voi rytmittää omien voimavarojen mukaan.

Kuvagalleria

Videot

Espanja | Torremirona 2.5.-9.5. | 1590 €

Varaa matka

OnBike matkan hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat reittilennot
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus hotelli Torremirona Golf & Spa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset)
 • Maantiepyörä 6 päiväksi
 • viikko-ohjelma (sis.1x tapas lounas ja sis.pääsy Dali museoon)
 • Suomalaisen OnBike -vetäjän palvelut

Valittavana myös:

 • Yhden hengen huone +240 €/viikko

Lentoaikataulu:

AY1651 Helsinki 07:05 > Barcelona 10:05
AY1654 Barcelona 11:05 > Helsinki 16:00

OnBike-vetäjä:

Petteri Pyrrö

OnBike Vetäjä

Joskus 30-vuotiaana ryhdyin pohtimaan, jotta jos jotain säännöllistä liikuntaa ryhtyisin harrastamaan, niin nyt varmaan pitäisi viimeistään aloittaa. Ehdotin eräälle ystävälleni josko kävisimme pyöräilemässä kerran viikossa. Siitä se sitten lähti

Olen siis pyöräillyt vuodesta 2006 lähtien, ja maantielenkeistä lähtenyt harrastus on laajentunut iloiseen sekakäyttöön (maasto, maantie, cyclo/gravel, työmatkat) ympärivuotisesti. Olen ohjannut pyöräilyseurani yhteislenkkejä jo vuosia, ja kouluttautunut pyöräilynohjaajaksi.

Pyöräilyssä yhdistyy monta hyvää asiaa: matkalla näkee maisemia, saa raitista ilmaa ja liikuntaa, usein hyvässä seurassa. Matkailun kannalta pyöräily on paras liikennemuoto lähiseutujen kartoittamiseen ja nähtävyyksillä vierailuun. Ja jos on polkenut pidemmän matkan, saa ihan luvan kanssa herkutella reilusti illallispöydässä!