OnBike ryhmämatkat

OnBiken erikoismatkat ryhmille

OnBike räätälöi mittatilaustyönä juuri sellaisen pyöräilymatkan kuin haluatte. Matkan kohteen ja pituuden voitte valita vapaasti ja halutessanne saatte myös vetäjän mukaan matkallemme.

Tutussa joukossa matka sujuu parhaiten. Voit lähteä oman pyöräseuran porukalla, työtovereiden, perheen tai vaikka koko suvun voimin. Järjestää yrityksesi asiakkaille palaverimatkan tai seminaarin pyöräilyn merkeissä..

Pyöräily varsinkin sähköpyörällä on sen verran leppoisaa, että energiaa jää myös muuhunkin. Pyöräretkien jälkeen voitte nauttia paikallista anneista ja iloista tai käyttää muutamat tovit tehokkaaseen työskentelyyn ja palavereihin asiakkaiden kanssa. Monissa kohteissa mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.

Ryhmän koko vapaa, mutta jo yli 8 hengen ryhmä voi hyödyntää hotellien ja pyörävuokreaamoiden tarjoamat ryhmäedut. Matkan pituuden, lähtö- ja paluupäivän voi valita vapaasti. OnBiken ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja aktiivilomiin erikoistuneen matkanjärjestäjän kokemuksella.

Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen suunnittelemaasi lähtöä, niin saamme varattua edullisimmat vaihtoehdot ryhmällesi.

Pyydä ryhmämatkatarjous!

Räätälöimme juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin sopivan matkapaketin. Soita, laita sähköpostia tai täytä oheinen yhteydenottokaavake ja palaamme asiaan ehdotuksen kanssa.